HOOGTE FOTOGRAFIE MET EEN DRONE

Het perspectief vanuit de lucht geeft altijd iets speciaals. Het verbind je met je plaats in de omgeving. 

Drone fotografie van vastgoed, bouw en infra. Of het nu je fabriek of kantoor is en je wil de omvang van je operatie laten zien of waar deze staat en past in de omgeving. Of een bouwbedrijf die wil laten zien wat ze al gebouwd hebben, een woonhuis wat je te koop wil zetten. Hoogte fotografie met een drone geeft je een mooi overzicht en een uniek perspectief. 

Industriele fotografie en infrastructuur fotografie maak je nog specialer door foto’s te maken tijdens het werk. Machines, vakmensen aan het werk. Zo breng je de omvang van je project of operatie mooi in beeld. 

De vraag is dan, waar gebruik je hoogte fotografie voor? Social media, laat regelmatig geïnteresseerde weten waar je staat en hoe ver je bent. 

Documentatie, hoe ver ben je. Gebruik de beelden in een boek, nieuwsbrief, in de communicatie met je klant, website, timelapse, hang ze aan de muur in een lijst of een muursticker en zet ze in de beeldbank voor je archief. Dan kan je later altijd de beelden weer terugvinden als je ze nodig hebt.