MADE IN NL

Menselijke maat in de industriële wereld

Ik ben een industrieel fotograaf met een missie: de menselijke maat terugbrengen in de industriële fotografie. In een wereld die steeds meer gedomineerd wordt door technologie en machines, wil ik het menselijk aspect van de industrie belichten.

Mijn foto’s tonen vakmensen in hun natuurlijke omgeving, terwijl ze met passie en precisie hun werk uitvoeren. Ik leg de schoonheid vast van industriële processen, van de gloeiende ovens in een staalfabriek tot de complexe machineringen in een hightechfabriek.

Maar meer dan dat, toon ik ook de interactie tussen mens en machine. De blik van concentratie op het gezicht van een lasser, de samenwerking tussen technici in een team, de trots van een vakman op zijn werk – dit zijn de momenten die ik wil vastleggen.

Mijn foto’s zijn meer dan documenten van industriële processen. Ze zijn verhalen over mensen, over passie, over vakmanschap. Ze zijn een ode aan de menselijke creativiteit en vindingrijkheid die de industriële wereld mogelijk maken.