Over mij

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Daily Observations

Onder de naam Daily Observations fotografeer ik op straat en maak daar beeldverhalen mee. Alle kleine momenten die ik tegenkom laten een tijdsbeeld zien en documenteren dit moment in de tijd.

Daarnaast geef ik cursussen straatfotografie. Deze cursussen richten zich op alle geinteresseerde die graag willen vastleggen wat ze om zich geen zien. Als je graag wandelt door de stad. Dan is het geweldig om al die kleine momenten vast te leggen. Je kunt dat doen op basis van onderwerp of gebeurtenis. Maar je kunt ook een bepaalde wijk fotograferen. Het is heel breed. 

Om Straatfotografie te bedrijven heb je basis kennis fotografie nodig, Daarnaast komt er ook een grote mate van moed kijken. Je fotografeert immers ook mensen op straat. Durf je ze aan te spreken, en te vragen of je een portret mag maken? 

Deze cursussen zijn ideaal voor mensen die bang zijn om op straat vreemde mensen aan te spreken. Maar ook om je fotografie kennis bij te spijkeren en te leren hoe ik met mijn camera onze omgeving in beeld vastleg. 

Wil je meer weten? Kijk dan op daily observations

Je vind me ook op social media:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin