OVER MIJ

Industriële en maakindustrie, architectuur, zakelijke en portret fotografie zijn mijn specialiteiten. De klanten die mijn beelden gebruiken zijn kleine lokale bedrijven tot grote multinationals, architecten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, maakbedrijven, marketing en communicatiebureaus, uitgeverijen, de zelfstandig ondernemer en anderen in Nederland en het buitenland.

Ik werk vanuit Hoorn, 30 minuten boven Amsterdam, maar werk op locatie in Nederland en het buitenland.

Van nature ben ik nieuwsgierig het programma ‘How it’s made’ is nog steeds één van mijn favoriete programma’s. Het is een uitdaging om in ‘de keuken’ te mogen kijken en dat vast te leggen.

Ik vertel graag verhalen van de onderwerpen die ik tegenkom en mij inspireren. Deze website is daar het resultaat van. Het laat een selectie zien van projecten en verhalen die ik door de jaren heen gemaakt heb. Neem contact op voor een kop koffie om een leuk en interessant projectidee te bespreken of even bij te praten. Tot snel!

Portret 2017 van Industrie fotograaf Guillaume Groen

DAILY OBSERVATIONS

Straatfotografie in zijn puurste vorm, rauw en in zwart wit. Op mijn beeldblog Daily Observations breng ik het leven in beeld. Die kleine momenten die om je heen gebeuren. Vaak onopgemerkt maar door mij vastgelegd in een foto. 

Voor straatfotografie ga je met een doel de straat op. Je combineert een mooie wandeling met het observeren wat er om je heen gebeurt. Het is een vorm van meditatie of mindfulness.

Voor straatfotografie heb je niet veel nodig, je telefoon is al voldoende. Het beste resultaat bereik je met een camera die licht en makkelijk te hanteren is. Ik vertel je er alles over op de website daily observations. 

JE VINDT ME NATUURLIJK OOK OP SOCIAL MEDIA

Instagram