A BOX LIFE

Constant variërende hoog intensiteit workouts. Functional fitness is een levensstijl. Ooit bedacht door CrossFit HQ in de verenigde staten en opgepikt als één van de snelst groeiende bewegingsvormen in de wereld.

Waar je in een traditionele fitness gym iedere dag hetzelfde doet. Of in een Personal Training een op maat gemaakte training krijgt is er bij Functional Fitness iedere dag een andere training uitgeschreven. Deze training doe je in groepen, samen en richten zicht op kracht, uithoudingsvermogen en snelheid. Op basis van je eigen doelen pas je je training zo aan dat je sterker, sneller wordt of het langer volhoud. Je werkt dus aan je eigen doelen, samen. 

A box life is een fotoserie gemaakt in Tokkie’s Box en later bij CrossFit Energy in Zwaag, Hoorn. De serie toont de volharding, gemeenschap, vriendschap en opoffering van de mensen die daar samen trainen. Geschoten over een periode van vijf jaar en laat de positieve verandering in de mensen zien in mindset, gezondheid, saamhorigheid en kracht. 

Ben je geïnteresseerd in een art print of wil je je eigen fotoserie gemaakt in je box of voor jezelf als sporter? Kijk op de functional fitness pagina. 

Wil je meer weten? neem dan contact op.