MIJN FOTOGRAFIE

Wat is het belangrijkste kapitaal in je onderneming? dat zijn je medewerkers. Weet je dat jij je medewerkers langer ziet dan dat zij hun partner en kinderen zien?

Iedere medewerkers wil graag bij je werken. In deze overspannen arbeidsmarkt heeft je medewerker de keuze om te werken waar ze willen en ze kiezen er voor om dat in jouw organisatie te doen. 

Naast dat je medewerkers alle kennis en kunde in huis hebben over je producten en diensten en hoe deze gefabriceerd worden. Zijn ze ook je grootste ambassadeur. Zijn ze enthousiast en tevreden dan zijn ze deel van je bedrijfs-DNA. 

DE MENSELIJKE MAAT

Door je medewerkers te laten zien in je bedrijfsuitingen erken je hun kwaliteit en professionaliteit. Je laat de mens achter de professional zien. Je laat zien dat je ze waardeert. Je brengt de ‘menselijke maat’ terug in je bedrijfsfotografie door hun vakmanschap, professionaliteit en persoonlijkheid te laten zien. Je erkent en waardeert het dat ze voor je werken. 

Door je vakmensen te laten zien in je bedrijfsfotografie creëer je een cultuur van respect en erkenning. Mensen waarderen dat en deze positieve benadering is deel van je bedrijfs-DNA. 

POSITIEVE PORTRETTEN

Als fotograaf pak ik deze positiviteit en laat het zien met mijn foto’s. Zowel in mijn zakelijke portretten, Socialmediaportretten en project fotografie zie je mensen met een glimlach. Mensen maken contact met mensen. Het eerste wat je doet als je naar een foto met een persoon kijkt? Je gaat op zoek naar het gezicht, de ogen, de glimlach. Pas dan kijk je verder. Een portret met een glimlach straalt plezier uit. En als je klant naar een tevreden medewerker kijkt die plezier heeft in zijn werk dan weet je klant ook dat het een goed product of dienst krijgt. 

Ik ben zelf een positivo pur sang. Mijn glas is altijd halfvol en ik zoek altijd naar een positief gevoel. Ik ben een verbinder, en praat graag en makkelijk met mensen. Of dat nu een CEO of een medewerker op de werkvloer is. Ik neem de tijd om ze op hun gemak te stellen zodat we samen een ontspannen portret kunnen maken. 

Wil je ook de menselijke maat terug in je bedrijfsfotografie? Wil je je ondernemersverhaal vertellen met ontspannen persoonlijke portretten? 

Neem dan contact op!

BEELDBANK

Als onderneming wil je de foto’s die we samen maken makkelijk beschikbaar hebben. Er zijn inmiddels zoveel kanalen waar je de beelden wil gebruiken. Je wil ze dan ook makkelijk beschikbaar hebben. Dit doe je in een beeldbank. Door het gebruik van een beeldstrategie bepaal je wat je ondernemersverhaal is en welke fotografie daarbij aansluit. Je kunt dan denken aan portretten van de directie en medewerkers. Projecten die je gedaan hebt. Mensen aan het werk. Maar ook inspiratie beeld van machines, productielijnen en producten allemaal als ondersteuning voor je marketing. We bepalen welke beelden je nodig hebt en het juiste moment om deze te fotograferen.

Als voorbeeld: Een groot infrastructuur project wil je met zo mooi mogelijk weer op de foto zetten. Grote witte wolken aan een blauwe hemel. Als het regent dan geeft dat geen positief gevoel. 

Medewerkers portretten kunnen dan weer goed binnen gefotografeerd worden als het regent.  Zo is er voor iedere fotografie een ideaal moment.

Neem contact op voor een kop koffie, dan kijken we samen hoe we de inhoud van je beeldbank kunnen versterken. 

Vastgoed fotografie, De Spakler, Amsterdam

INDUSTRIËLE FOTOGRAFIE

FOTOGRAFIE VOOR DE MAAKINDUSTRIE

Als maakindustrie fotograaf kom ik op veel verschillende plekken. Dat kan de ene week een bouwbedrijf zijn en de andere week een voedselproducent. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze hart hebben voor hun product en trots zijn op hun mensen. 

Als directeur, marketeer of Hr-medewerker weet je dat jouw medewerkers het allerbelangrijkste zijn in je bedrijf. En dat deze medewerkers iedere dag aan het werk zijn om het bedrijf tot een succes te maken. Zelf ben je een radertje in het grote geheel en vind je het belangrijk om je medewerkers het verhaal van jullie bedrijf te laten vertellen. Ieder persoon heeft zijn eigen verhaal. Al deze persoonlijke verhalen zijn het succes van je bedrijf.

Breng je werk- en productieproces in beeld. Laat stap voor stap zien wat er precies gebeurt. Deze beelden zijn ideaal wanneer je wilt documenteren wat je precies doet. Maar ook als illustratie en in media-uitingen. Je bent trots op wat je maakt. en wie het maakt. Foto’s van werk- en productieprocessen doen het altijd goed op je website. Het geeft je klant een kijkje in de keuken.

Als fotograaf die de menselijke maat terug wil brengen in de bedrijfsfotografie breng ik je bedrijf en werk processen in beeld, en vertaal de passie, kennis en kunde van je medewerkers in mooie verhalende portretten.

Ben je trots op je onderneming? en wil je ook graag mooie foto’s en portretten van je medewerkers en bedrijfsprocessen? Heb je al een beeldbank en wil je deze vullen met mijn beelden of zou je ook een beeldbank willen? Dan ben ik je juiste persoon.

Neem contact op voor een kop koffie!

Wil je meer weten, heb je interesse in mijn werk of in een samenwerking. Stuur me dan een email op info@guillaumegroen.com of bel me op 0613503345 .