Wat eten we vandaag

Het is een algemene vraag die in bijna alle gezinnen dagelijks gesteld wordt. ‘Wat eten we vandaag?’.

Met de gedachte dat eten gezond en divers moet zijn en dat je dat met een zelf gekookte maaltijd vol met verse ingredienten dat garandeerd. 

Wat eten we vandaag?’ gaat over smaak en opgroeien. De opkomst van de snelklaar maaltijd en online thuisbezorg diensten. Over gezond eten en het tegengaan van overgewicht door pubers bewust te laten zijn hoe je zelf een maaltijd kookt. Het gaat over smaak en de vorming van smaak door bewust eten en de invloed van ouders op dat eten. 

De tieners zullen als ze ouder worden zelf bewuste keuze in maken als er regelmatig een vers gekookte maaltijd op tafel staat.

Waar ben ik naar op zoek

Op dit moment ben ik op zoek naar tieners die me willen laten zien hoe ze hun favoriete maaltijd koken en daarmee op de foto willen(zoals de foto in het midden van de collage hierboven).

Er zijn wel een paar dingen waar je aan moet voldoen. 

  1. De maaltijd ga je zelf of samen met je ouder(s) of broer/zus koken.
  2. Je mag hem stiekem niet bestellen, kant-en-klaar maaltijden zijn ook niet ok, en niet uit de frituurpan, de diepvries(ingredienten mogen wel) of de airfryer. Oftewel zelf koken. Uit een pakje mag wel(zoals hierboven).
  3. Ik zou graag het recept willen gebruiken bij de beelden.
  4. Je krijgt een paar vragen die ik wil gebruiken.
  5. Je ouders vinden het goed om een model release te tekenen zodat ik de beelden kan laten publiceren in bijvoorbeeld een magazine, krant of andere publicatie.

Ik gebruik alleen je voornaam en je leeftijd. En de beelden worden gebruikt voor het doel van het project.

Contact

Vind je het leuk en wil je graag meedoen? Neem dan contact op via het formulier hieronder. Vermeld dan je naam, email en telefoonnummer en ik neem contact met je op.