Vloeronderhoud met Degra

Degra vloeronderhoud is een ervaren en vakkundige specialist in het aanbrengen, renoveren, onderhouden, herstellen en reinigen van vloeren. Door het gebruik van moderne machines en hoogwaardige materialen zorgt het hechte team van gekwalificeerde vakmensen voor een passende en duurzame vloer bij ieder denkbaar project. 

In opdracht van Buro19 fotografeerde ik een aantal onderhouds projecten waar de vakmensen van Degra vakkundig met vloeren bezig zijn.

Schuren met schijven waar tanden van diamant op gemonteerd zijn. Zakken met gipsschaafsel zo fijn als het fijnste zand. Speciale vrachtwagens die precies het juiste mengsel van zand met cement en water mixen en met slangen binnen afleveren. Zodat ze daarna de vloer vlak kunnen rijen en met een draaischijf glad kunnen vlinderen. 

Het lijmen van tegels en met speciale hoogte houders er voor zorgen dat alle tegels even hoog liggen. En als deze tegels geplakt en gevoegd zijn dan moet de betonsluier verwijderd worden zodat ze weer gaan glanzen. De wereld van het vloeronderhoud is werkelijk open gegaan. 

Door deze foto’s beschikt Degra Vloeronderhoud nu over een beeldbank waar ze beelden uit kunnen halen voor bijvoorbeeld de website, persberichten, folders, banners of een andere reclame campagne. Representatieve beelden van hun vakmensen aan het werk. 

Lekker makkelijk want je hoeft dan geen smartphones foto’s te gebruiken die ‘even snel’ gemaakt zijn op het werk. Of op het laatste moment een professioneel fotograaf sturen om de foto’s te maken. Je hebt ze namelijk al beschikbaar in je beeldbank.

Wil je nou ook je eigen beeldbank? of wil je meer weten over beeldbank fotografie? Neem dan contact op.

De beelden uit de beeldbank worden gebruikt op de website van Degra maar ook in folders en nieuwsberichten.

Related Articles