INDUSTRIËLE FOTOGRAFIE

Fotografie voor de maakindustrie

Als directeur, marketeer of HR medewerker weet je dat jouw medewerkers het allerbelangrijkste zijn in je bedrijf. En dat deze medewerkers iedere dag aan het werk zijn om het bedrijf tot een succes te maken. Zelf ben je een radertje in het grote geheel en vind je het belangrijk om je medewerkers het verhaal van jullie bedrijf te laten vertellen. Ieder persoon heeft zijn eigen verhaal. Al deze persoonlijke verhalen zijn het succes van je bedrijf.

Breng je werk- en productieproces in beeld. Laat stap voor stap zien wat er precies gebeurt. Deze beelden zijn ideaal wanneer je wilt documenteren wat je precies doet. Maar ook als illustratie en in media-uitingen. Je bent immers trots op wat je maakt.  En je bent trots op wie het maakt. Foto’s van werkprocessen en productieprocessen doen het altijd goed op je website. Het geeft je klant een kijkje in de keuken.

Of je nu een tegelzetter, metselaar, timmerman of productiemedewerker bent. Foto’s van mensen aan het werk doen het altijd goed.

Als industrieel fotograaf voor de maakindustrie breng ik jullie verhaal in beeld. We bedenken samen sprekende beelden en momenten die je kunt gebruiken op je website, in folders, social media, jaarverslagen etc.

Je medewerkers gaan maar een paar keer in hun leven op de foto. Daarom vind ik het belangrijk om er de tijd voor te nemen zodat iedereen op zijn gemak is en we niet overhaast te werk gaan. Haast zie je namelijk altijd terug op de foto. Het resultaat is het beste als je ontspannen werkt.

Landschap en Lucht fotografie

Industriële landschappen en grote infrastructuur projecten zijn groot en weids. De schaal is immens maar dat is waar je ook trots op bent. Je bent er trots op dat je mag meebouwen aan Nederland. Hiervoor maak ik mooie landschappen en luchtfotografie met een drone. Ideaal voor banners op een website of zelfs foto behang op de muur van een gang, vergaderruimte of boardroom.

Zakelijk portret

Voor veel klanten maak ik zakelijke portretten. Ik maak ze dan ook in twee soorten. Het social media portret voor bijvoorbeeld LinkedIn, twitter, het HRM systeem maar ook Google Meet, Microsoft Teams, Zoom media, Skype for Business, Slack en andere video conferencing apps die we gebruiken sinds we massaal thuis werken. Je social media portret is immers de eerste indruk.

Naast het social media portret wat vaak een foto is van het hoofd voor een neutrale achterwand. Maak ik zakelijke portretten waarbij je een verhaal te vertellen hebt. Deze portretten noem ik omgevings portretten. We laten de neutrale achterwand achterwege en de omgeving waarin het portret gemaakt is is net zo belangrijk als de persoon waarvan we het portret maken. Een fantastische manier om meer te vertellen dan alleen maar een persoon. Ideaal dus om je product te laten zien of die ene machine waar je zo trots op bent.

Al mijn zakelijke portretten maak ik op locatie dus ik kom naar jou. Zodat het zo min mogelijk tijd kost. En je laat je bedrijf ermee zien. Heb je geen eigen locatie? Dan zoeken we een mooi plekje uit.

Voor het Rabobank leden magazine Dichterbij fotografeerde ik ondernemer Peter Kok van Houtbrein. Vakmensen en consumenten weten zijn webshop www.houthandelonline.nl goed te vinden.

Architectuur en Stedenbouw

Stedenbouw, Planologie in de Gebouwde Omgeving

Je bedenk, plant, zoekt uit. Je ontwerpt de openbare ruimte op een manier dat deze past in de omgeving. Je onderzoekt wie er gebruikt gaat maken van de gebouwde omgeving en voor welk gebruik deze ingepast gaat worden. Als architect, stedenbouwkundige, planoloog inspireer je je opdrachtgever. Maar daar heb je wel mooie foto’s bij nodig. Een artist render of een door AI gegenereerd beeld is mooi, maar niet echt. En dat zie je. Mijn beelden laten het resultaat zien en kunnen als referentie projecten gebruikt worden. Ideaal om je volgende project mee te pitchen.