FUNCTIONAL FITNESS FOTOGRAFIE

Na een portret opdracht bij Tokkie’s Box uit Zwaag, Hoorn een functional fitness box 

Ik deed de deur open voor een afspraak voor de serie Starters van West-Friesland. Een oorverdovend kabaal kwam er op me af. Verbaasd om me heen kijkend zag ik alleen maar mensen op de grond liggen. Overal olympische gewichtsstangen verspreid door de ruimte. Ik was verkocht. 

Na jaren van overgewicht veroorzaakt door mijn ICT kantoorbaan. Lange dagen, slecht eten, te veel zitten. zocht ik iets om weer in beweging te komen. In mijn jeugd heb ik fanatiek aan Kickboxen gedaan en ik zocht iets waar ik net zo fit of fitter en net zo sterk of sterker van zou worden maar zonder de agressie. Ik wilde geen full contact sport meer. 

En nu loop ik zomaar een Functional Fitness box binnen. Fitte mensen die helemaal stuk gaan. 

Na een korte periode komt dan toch de inspiratie. Met als resultaat A Box Life. Een vijfjarige fotoserie. 

Doordat ik functional fitness zelf beoefen en ik de bewegingen, dynamiek en het groepsgevoel zelf ervaren heb kan ik dat voortreffelijk vertalen naar een fotoserie. 

WORKOUT FOTOGRAFIE

Functional fitness is een passie. Bijna een geloof. Een geloof in gezonde voeding, Fit zijn, Sterker worden. Een atletisch lichaam hebben. #Fitgirls en #fitboys is een trend op instagram. Met de opkomst van athleisure als kledingstijl en de focus op het hebben van een athletisch lichaam wil iedereen er goed uitzien. 

Een passie wil je vereeuwigen. Ik fotografeer je tijdens een workout of tijdens een training in zwart wit zoals mijn A Box Life serie. Of met flitslicht in kleur. Net wat je zelf het mooiste vind.  

Neem contact op

BOX FOTOGRAFIE

Wil je ook beelden voor je website? In kleur of in rauw zwart wit?

Je kunt me bellen voor portretten van je medewerkers en coaches. Inspiratie portretten, of beelden tijdens het lesgeven. Net waar je behoeftes liggen. 

Neem contact op voor een kop koffie. Of nodig me uit om een keer mee te doen om de dynamiek van je box of gym te ervaren. 

Tot snel!

INSTAGRAM @A.BOX.LIFE