Beeldbank fotografie voor Schadenberg

In opdracht van Buro19 fotografeerde ik de verschillende bedrijfsonderdelen van Schadenberg groep. Een leuke opdracht als deel van een nieuwe marketing strategie om dezelfde branding en uitstraling te tonen over alle bedrijfsonderdelen. 

Hoorn, Westfriesland, Noord-Holland, Nederland In opdracht van Buro19 voor Schadenberg groep. (Photo by: Guillaume Groen / De Beeldunie )

De bedrijfsonderdelen van Schadenberg zijn samengevoegd tot één organisatie. Buro19 heeft de marketing campagnes vorm gegeven. Om te beschikken over relevante fotografie hebben we samen een beeldbank aangelegd. Hier staan de medewerkers in. Deze beelden gebruikt schadenberg onder andere voor de bedrijfsvoorstelpagina, Het zogenaamde smoelenboek. Maar ook relevante projecten

Regelmatig ga ik op bezoek bij projecten om de beeldbank aan te vullen. Dit kunnen project beelden zijn. Of portretten van medewerkers. Maar ook voor het zogenaamde ‘Smoelenboek’. De voorstel pagina op de website van Schadenberg.

De beelden komen te staan in een beeldbank. Daarmee kunnen ze wanneer nodig een beeld uitzoeken bij een uiting. Dat kan een reclamebord, projectbord, een banner. Maar ook een artikel in een magazine, een blogpost op de website, een persbericht of een andere uiting. 

Bouw en projectbord Corona vaccinatielocatie GGD Hollands Noorden Agriport Wieringermeer

De rode draad in de fotografie zijn de medewerkers. Zij maken het werk en zorgen voor het succes van schadenberg. Zij zijn dus belangrijk in de fotografie. Het belangrijkste kapitaal in de onderneming en ze brengen de menselijke maat terug in de bedrijfsfotografie.

Wil je ook je belangrijkste kapitaal in beeld brengen en de menselijke maat terug in je bedrijfsfotografie? Neem dan contact op!

Related Articles