WONING VIDEO DONDERDAG DRONE DAG

In Augustus 2022 heb ik mijn eerste drone gekocht. Een DJI Mini 3 Pro. Een fantastisch apparaat. Klein, licht en erg stabiel. Ik gebruik hem voor mijn drone hoogte fotografie van (Infrastructurele) bouw projecten en bouwplaatsen, architectuur, industriële installaties en woningen. 

Ik ben onder de indruk van de kwaliteit die er uit de kleine DJI Mini 3 Pro drone komt. 48 megapixel foto’s in RAW en 4K video met maximaal 60 frames per seconde. 

Helaas kan ik de timelapses van bouwproject niet op 48 megapixel maken. De Hyperlapse modus die ik daarvoor gebruik ondersteunt de hoge resolutie niet. Het is namelijk niet een echte 48 megapixel camera. De drone maakt snel enkele foto’s en plaatst die over elkaar. Maar de kwaliteit is fantastisch.

Woningvideo

Ik fotografeer en film voor onder andere Klaver Makelaardij. De hoogte foto’s komen in de brochure en op funda. De woningvideo op social media, de website van de makelaar en op funda.  

Op de Oostmijzerdijk 9c in Schermerhorn worden de Barentsz Huizen gebouwd. De prefab woningen worden in Letland in elkaar gezet en als bouwpakket naar Nederland getransporteerd. In Schermerhorn zijn ze in een paar dagen in elkaar gezet. 

Klaver makelaardij heeft iedere week een Donderdag Drone Dag. Waarbij Geert op bezoek gaat bij mooie huizen die ze in de verkoop hebben. 

Deze week is mijn woning video de Klaver Donderdag Drone Dag video. Een hele eer. Je kunt hem hieronder zien. 

Drone fotografie en video

Wil je meer weten over mijn Drone fotografie en video vanuit de lucht? Kijk dan op de Drone fotografie pagina.

Ben je geïnteresseerd? Wil je ook unieke foto’s, video’s of Drone Timelapses van je bouwprojecten? Bel me! Of stuur een email.  

Related Articles