STRAAT FOTOGRAFIE WORKSHOPS

Ga met straat fotograaf Guillaume Groen op pad. Er gebeurt zoveel om ons heen. De straat is altijd in beweging. 

Ga je graag op een city trip maar weet je niet wat je moet doen? Ga je graag op ontdekkingstocht maar weet je niet hoe je dat doet. Leer fotograferen op straat. 

Ik leer je om je camera te bedienen. Hoe je omgaat licht, Hoe je kijkt naar je omgeving en dat gebruikt om een mooie foto compositie te maken. Ik leer je kijken naar wat er gebeurt op straat, en daarna te anticiperen op wat er gebeurt. Ik geef je de mogelijkheid om één te worden met je omgeving. En mooie herinneringen aan de stad vast te leggen met je camera zodat een stedentrip nooit meer hetzelfde is.

ROME, ITALIE

ROME STRAAT FOTOGRAFIE WORKSHOP

Sluit je aan bij Guillaume Groen en een kleine groep straat fotografen en leer de fijne kneepjes van het fotograferen op straat. 

Kijk hieronder voor een straat fotografie workshop die bij je past.

AMSTERDAM, NEDERLAND

AMSTERDAM STRAAT FOTOGRAFIE WORKSHOPS

Leer de fijne kneepjes van de straat fotografie op de straten van Amsterdam. De hoofdstad van Nederland met zijn eigenzinnige cultuur. Loop door het red light district, ga met de pond over naar de scheepswerven van het NDSM terrein. Volg de grachtengordel ontdek de bruisende wijken rondom het drukke centrum. 

Staat de straat fotografie workshop waar je aan wilt deelnemen er niet bij, of is deze al vol. Vraag dan om op de wachtlijst gezet te worden. Ik neem dan contact met je op zodra er een plek vrij komt.

NIEUWE WORKSHOPS

Blijf op de hoogte wanneer er nieuwe workshops gepland worden. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.