Close

14 January 2017

De starters van West-Friesland | Yoga-Experience

Starter van de week Irma Heerooms Yoga-Experience

De starters van west-Friesland Irma Heerooms Yoga-Experience

Samen met Alex Gitzels van de b2b Nieuws site Westfriesland in bedrijf en presentator van het gelijknamige radioprogramma op zaterdagmiddag maak ik iedere week een nieuw portret van een starter van de week. Een jonge ondernemer die langer dan 3 maanden en korter dan 3 jaar full-time met zijn jonge startende bedrijf bezig is. In een kort interview en een radio interview op radio hoorn verteld de ondernemer hoe hij tegen het ondernemen aankijkt en wat zijn toekomstplannen zijn.

 

Deze week Irma Heerooms van Yoga-Experience

 

Wanneer ben je gestart? Ik ben gestart op 5 januari 2016

 

Wat doe je precies wat voor product verkoop je? Ik ben yoga en pilates docent.

 

Wie zijn de ondernemers(met wie doe je het)? Dat is Irma Heerooms.

 

Wat maakt jou product of dienst anders dan de andere aanbieders en waarom kiezen ze voor jou? Ik geef yoga en pilates op een een bijzondere locatie anders dan de geijkte sport of yoga school. Waarbij in iedere les persoonlijke aandacht en maatwerk centraal staan.

 

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en over 5 jaar? Binnen 1 jaar wil ik bedrijfsyoga geven waarbij ik langskom om bijvoorbeeld in een vergaderzaal of een andere bijzondere locatie een yoga- of pilatesles te geven. Over 5 jaar heb ik een volle agenda met een mix van workshops, lessen en bedrijfsyoga. Zowel in mijn eigen studio of op een unieke locatie.

 

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Blijf dicht bij je eigen kracht en intuïtie.

 

Meer weten?

 

Kijk dan op de website van Yoga-Experience – http://www.yoga-experience.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *