Close

27 May 2016

De starters van West-Friesland | Tokkie’s Box

Tokkies Box

Tokkies Box

Samen met Alex Gitzels van de b2b Nieuws site Westfriesland in bedrijf en presentator van het gelijknamige radioprogramma op zaterdagmiddag maak ik iedere week een nieuw portret van een starter van de week. Een jonge ondernemer die langer dan 3 maanden en korter dan 3 jaar full-time met zijn jonge startende bedrijf bezig is. In een kort interview en een radio interview op radio hoorn verteld de ondernemer hoe hij tegen het ondernemen aankijkt en wat zijn toekomstplannen zijn.

DEZE WEEK JOHAN TOKKIE VAN TOKKIES BOX

Wanneer ben je gestart? Op 1 oktober 2015 ben ik gestart met Tokkie’s Box

Wat doe je precies? Ik heb een gym waar iedereen elkaar kent en waar iedereen voor elkaar door het vuur gaat om elkaar beter/gezonder te maken.

Wie zijn de ondernemers van Tokkie’s Box? Dat is Johan Tokkie

Wat maakt jou product of dienst anders dan andere aanbidders? en waarom kiezen ze voor jou? Als je bij Tokkie’s Box komt trainen dan kom je in een gemeenschap waar iedereen elkaar kent en leert kennen en waar je niet alleen leert wat je moet doen maar ook waarom je het doet en hoe je een ander kan helpen. 

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? Door klein te blijven groot te worden. Ik hoef niet rijk te worden maar ik wil wel mijn sportverhaal vertellen. 

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Doe je werk met passie en doe je zaken met verstand. Door onzekerheid leer je.

MEER WETEN?

Kijk dan op de website van Tokkies Box – http://www.tokkiesbox.nl/

Wil je de radio uitzending naluisteren? kijk dan op de website van Westfriesland in bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *