Close

28 September 2016

De starter van West-Friesland | Jan, Piet, Joris en Corneel

De starters van West-Friesland | Jan, Piet, Joris en Corneel

De starters van West-Friesland | Jan, Piet, Joris en Corneel

Samen met Alex Gitzels van de b2b Nieuws site Westfriesland in bedrijf en presentator van het gelijknamige radioprogramma op zaterdagmiddag maak ik iedere week een nieuw portret van een starter van de week. Een jonge ondernemer die langer dan 3 maanden en korter dan 3 jaar full-time met zijn jonge startende bedrijf bezig is. In een kort interview en een radio interview op radio hoorn verteld de ondernemer hoe hij tegen het ondernemen aankijkt en wat zijn toekomstplannen zijn.

Ik ontmoette Antoine bij hem thuis waar hij in de garage naast zijn huis een heuse barbier heeft.

Deze week Antoine Raven van Jan, Piet, Joris en Corneel

Wanneer ben je gestart met Jan, Piet, Joris en Corneel? Officieel op 11 januari 2016 nadat ik een jaar lang met behulp van mijn vader vrienden en kennissen in onze achtertuin had geknipt.

Wat doe je precies en wat voor product verkoop je? Ik ben een gespecialiseerd herenkapper met een persoonlijke twist.

Wie zijn de ondernemers bij Jan, Piet, Joris en Corneel? Dat ben ik Antoine Raven

Wat maakt jou product of dienst anders dan andere aanbidders? en waarom kiezen ze voor jou? Mijn klanten zijn ‘mannen’, En als de klant binnenkomt vraag ik altijd wat voor muziek ze willen horen, Ik schenk een goede kop koffie, thee of fris in. En omdat ik maar 1 stoel heb kan ik in rust en volledige persoonlijke aandacht knippen.

Wat zijn je groei ambities over 1 jaar en over 5 jaar, en hoe ga je dat bereiken? Over 1 jaar heb ik een volle agenda, vol is dan ook echt vol. Ik blijft het dan alleen doen zonder personeel. Zodat ik altijd die persoonlijke aandacht kan blijven geven. Misschien dat ik over 5 jaar een klein pandje heb maar nog steeds met 1 stoel of misschien samen met een koffiebar.

Welke ondernemers tip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Klant is nr 1 en wees jezelf.

Meer weten?

Kan dan op de website van Jan, Piet, Joris en Corneel – http://www.janpietjorisencorneel.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *