DAILY OBSERVATIONS

We leven in een eenzame wereld. Individualisme viert hoogtij. We leven langs elkaar heen en hebben geen ook meer voor elkaar. De smartphone heeft onze wereld onvoorstelbaar kleiner gemaakt, en toch ook zo veel groter. 

We creëren onze eigen ruimte. Met koptelefoons op om de wereld maar buiten te houden. Als we staan te wachten kijken we niet meer om ons heen, maken geen contact met onze omgeving maar keren ons in de filterbubbel van onze smartphone.

We leven langs elkaar heen. En hebben dat niet door. 

Dat is wat Daily Observations doet. Met Daily Observations laat ik de wereld zien zoals ik hem ervaar. In rauw zwart wit, puur de werkelijkheid, mijn dagelijkse observaties. De leuke en minder leuke, Aparte en unieke, Positieve en negatieve momenten. Maar altijd een afspiegeling van de straat. Straat fotografie op zijn puurst.

Ben je ook geïnteresseerd in mijn straat fotografie? Kijk dan op www.dailyobservations.eu

Al mijn ervaring en visie combineer ik in de Daily Observations | Straat fotografie workshops. Ik leer je observeren en kijken naar de kleine momenten op straat. Ik help je om over je angst van het fotograferen van mensen heen te komen. En leg de basis van de fotografie uit en hoe je die kan toepassen. Kijk voor meer informatie op de Daily Observations | Straat fotografie workshops pagina.

STRAAT FOTOGRAFIE BLOG