BOUWPROJECT HOOGTE FOTOGRAFIE, BAETLAND IN HOORN

DRONE FOTOGRAFIE VANUIT DE LUCHT

Op de plek van het oude postkantoor in winkelcentrum de Huesmolen verrijst het nieuwe bouwproject van Baetland vastgoed en Bouwbedrijf Wit Wognum. 

In 2022 haalde ik mijn drone brevet A1/A3 en in 2023 ook het A2 brevet. Ik mag dus met alle drones vliegen in de open categorie. 

Om met een drone te vliegen moet je aan nogal wat regels voldoen en door het halen van de juiste papieren weet ik nu zeker dat ik met iedere drone kan vliegen.

Industriele fotografie en bouw fotografie is een passie van mij en ik wilde een bouwproject in beeld brengen door de tijd heen. Een time lapse waarin je het project ziet ontstaan. Het is de eerst keer en een proef om te zien hoe dit werkt. 

Van Wit Wognum kreeg ik toestemming om het project Baetland te volgen. Mooi als marketing materiaal en om te zien hoe het project door de tijd veranderd.

Hieronder zie je een aantal foto’s met de data erbij van de gemaakte foto’s. De filmpjes komen zodra er voldoende materiaal is om ze te laten zien. Op dit moment worden ze niet iedere week aangepast. 

RECHTS

VAN BOVENAF

LINKS

Wil je ook een mooie time lapse van je bouw project? Of andere bouw fotografie voor je beeldbank? Neem dan contact op!